Προφίλ

52 και πλέον χρόνια στην Οργάνωση & Τέλεση Κηδειών με Σεβασμό & Επαγγελματισμό

Είμαστε μία Οικογενειακή Επιχείρηση, που έχει Τύχει της Εμπιστοσύνης Πολυάριθμων Οικογενειών στα 52 και Πλέον Χρόνια Λειτουργίας της.

Η Ιστορία Μας

Το Γραφείο Τελετών Κυριακίδη ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο των επικήδειων τελετών το 1972, με έδρα το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας. Από τότε έως και σήμερα αναλαμβάνουμε με τον ίδιο σεβασμό και συνέπεια την οργάνωση κηδειών, την τέλεση μνημοσύνων, την αποτέφρωση-καύση σορών, τη μεταφορά νεκρών και τέλεση κηδειών σε όλη την Ελλάδα, όπως και τον επαναπατρισμό σορών από και προς το εξωτερικό.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, που έχει τύχει της εμπιστοσύνης πολυάριθμων οικογενειών στα 52 και πλέον χρόνια λειτουργίας της. Στην μακρόχρονη αυτή πορεία, ο Νικόλαος Κυριακίδης έχει παράλληλα υπηρετήσει τον κλάδο σε σημαντικές θέσεις, όπως αυτή του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γραφείων Τελετών (Π.Ο.ΓΡΑ.ΤΕ) και μπορεί να εξυπηρετήσει την κάθε περίπτωση με την ανάλογη υπευθυνότητα και εμπειρία.

Τα χαρακτηριστικά - Αξίες

Τα κύρια χαρακτηριστικά-αξίες που μας εδραίωσαν στο χώρο για να βρισκόμαστε πλέον στη δεύτερη γενιά ενασχόλησής μας, είναι το αληθινό ενδιαφέρον με το οποίο σας εξυπηρετούμε στη δύσκολη αυτή στιγμή, ο σεβασμός για τις επιθυμίες σας και η συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, στοιχεία που μας βοηθούν να οργανώσουμε μία αξιοπρεπή και προσεγμένη τελετή για τον άνθρωπο σας, στεκόμενοι πάντα διακριτικά δίπλα σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας παρέχετε στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε όλα αυτά τα χρόνια. Χάρη σε αυτήν συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας, με την επιθυμία να σας διευκολύνουμε να αντιμετωπίσετε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή.

 

Επικοινωνία Εδώ!