Επικοινωνία: 210 9227900 | 210 9237772

language language

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ

Μεταφορά Νεκρού Με ΑεροπλάνοΕπαναπατρισμός νεκρού από και προς το εξωτερικό

Για να αποστείλουμε τη σορό ενός αλλοδαπού ή ημεδαπού πολίτη στο εξωτερικό, ή ακόμα και να αναλάβουμε την επιστροφή ενός Έλληνα κατοίκου του εξωτερικού που απεβίωσε, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε αρκετές διαδικασίες, που θα μας επιτρέψουν την έγκαιρη και ασφαλή διέλευσή από τα Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο (για χώρες εκτός Ε.Ε.).

Διαθέτουμε πολυετή και σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο του επαναπατρισμού των νεκρών, καθώς έχουμε χειριστεί πολυάριθμες περιπτώσεις αποστολής νεκρών από την Αθήνα προς διάφορες χώρες και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με γραφεία τελετών του εξωτερικού που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

Εξίσου σημαντική εμπειρία διαθέτουμε και στον επαναπατρισμό Ελλήνων που απεβίωσαν στο εξωτερικό, έχοντας συνεργασίες με γραφεία κηδειών στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία και την Αυστραλία.

Προσφορά μεταφοράς νεκρού από την Αθήνα προς χώρες του εξωτερικού με 1.200 € + τον αεροπορικό ναύλο.

Στην προσφορά μας συμπεριλαμβάνονται:

1) Φέρετρο ειδικής κατασκευής με μεταλλική επένδυση και ξύλινο κιβώτιο, που πληρεί τις υγειονομικές προδιαγραφές της σφράγισης και άδειας μεταφοράς του.

2) Σετ φερέτρου (Σεντόνι, μαξιλάρι, σάβανο).

3) Μεταφορά της σορού από τον τόπο θανάτου (Αθήνα) προς τον ψυκτικό θάλαμο του νεκροταφείου.

4) Μεταφορές της σορού προς και από το Νεκροτομείο, εάν ζητηθεί νεκροψία.

5) Δήλωση του θανάτου και έκδοση των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου.

6) Ταρίχευση της σορού και έκδοση των αδειών μεταφοράς.

7) Μεταφορά του νεκρού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και παράδοση στο cargo handling της αεροπορικής εταιρείας που θα κλείσουμε.

8) Αμοιβή του γραφείου μας.

Η τιμή περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Η προσφορά δεν συμπεριλαμβάνει αμοιβές τρίτων όπως:

1) Έξοδα μετάφρασης και επικύρωσης των εγγράφων από την Πρεσβεία της χώρας του προορισμού (αυτά ποικίλουν ανάλογα με τη χώρα και την Πρεσβεία)

2) Αεροπορικά ναύλα μεταφοράς της σορού (αυτά προκύπτουν σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, το προοριζόμενο αεροδρόμιο και το βάρος του φορτίου)

3) Παραμονές της σορού σε ψυκτικό θάλαμο κοιμητηρίου με ημερήσια χρέωση 30 €.

*** Η τιμή ισχύει για τις περιπτώσεις όπου ο νεκρός απεβίωσε στην Αθήνα. Για την περίπτωση που ο τόπος θανάτου βρίσκεται εκτός Αττικής, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε για τον τόπο θανάτου για να σας δώσουμε την επιπλέον τιμή για τη μεταφορά του στην Αθήνα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.