Επικοινωνία: 210 9227900 | 210 9237772

language language

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ - ΚΑΥΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΑποτέφρωσηΟργάνωση Αποτέφρωσης – Καύσης νεκρών στην Ελλάδα ή Μεταφορά στη Βουλγαρία για καύση με νεκροφόρα Mercedes

Το Γραφείο Τελετών Νικολάου Κυριακίδη, έχει διαδραματίσει ιδρυτικό και πρωτοπόρο ρόλο στην αποτέφρωση-καύση των νεκρών στην Ελλάδα, συνεργαζόμενο πριν από 35 έτη αρχικά, με κρεματόρια στο Μόναχο της Γερμανίας. Διαθέτοντας έτσι μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό, αναλαμβάνουμε με ασφάλεια και επαγγελματισμό την αποτέφρωση νεκρών, την οποία και μπορούμε να ολοκληρώσουμε εντός 24 ωρών από την ανάθεσή της.

Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 2006, η χώρα μας ακολούθησε τη νομοθεσία των άλλων χωρών-μέλη της Ε.Ε. σχετικά με την αποτέφρωση των νεκρών, ώστε να είναι δυνατή πλέον η καύση, για τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς πολίτες της Ελλάδας και οι οποίοι δεν υπόκεινται στο έθιμο της ταφής, λόγω των θρησκευτικών τους παραδόσεων.

Nekrofora polyteleias Grafeia Teleton Kyriakidis

Στα άρθρα 1 και 2 του προεδρικού διατάγματος αναφέρεται ότι «επιτρέπεται η αποτέφρωση νεκρών, ημεδαπών ή αλλοδαπών, των οποίων οι θρησκευτικές πεποιθήσεις επέτρεπαν τη μετά θάνατον αποτέφρωση. Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, έως και τετάρτου βαθμού».

Η επιλογή της μετά θανάτου αποτέφρωσης, προσφέρεται ακόμα και για όσους συμπολίτες μας την επιθυμούν εναλλακτικά της ταφής.

 

Προσφορά Αποτέφρωσης - Καύσης νεκρών με 1.500 € τελική τιμή (Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Nekrofora polyteleias grafeio teleton kyriakidis

Η καύση του θανόντος πραγματοποιείται στο Ελληνικό Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) στη Ριτσώνα, είτε στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία. Η οικογένεια μπορεί να παραστεί κατά τη διάρκεια της καύσης στο κρεματόριο της Ριτσώνας. Για περισσότερες πληροφορίες για την καύση στο κρεματόριο της Ελλάδας στη Ριτσώνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Για την περίπτωση της Βουλγαρίας, υπάρχει η δυνατότητα να συνοδεύσει τη σορό ένα άτομο της οικογένειας (οδική μεταφορά με νεκροφόρα Mercedes) χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση, πέραν των προσωπικών του εξόδων. Σε περίπτωση που επιθυμούν να παρευρεθούν επιπλέον άτομα της οικογενείας, μπορείτε να ακολουθήσετε οδικώς με το αυτοκίνητό σας ή να μεταβείτε με πούλμαν ή και αεροπορικώς στη Σόφια, για να παραστείτε στην αποτέφρωση. Η διάρκεια της καύσης είναι περί τις 1,5 με 2 ώρες.

Η τιμή για την αποτέφρωση στην  Ελλάδα ή στη Βουλγαρία είναι 1.500 € και στο ποσό αυτό παρέχουμε την υπηρεσία πλήρως, μέχρι την παράδοση της τεφροδόχου στην οικογένεια. Επιπλέον θα λάβετε απόδειξη για την παροχή της υπηρεσίας, ώστε κατατίθοντάς τη μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας που προβλέπει το ασφαλιστικό ταμείο του θανόντος/σης.

*** Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στην επιλογή σας, καθώς σε αυτήν την τιμή, το γραφείο τελετών μας πραγματοποιεί τη μεταφορά της σορού μόνο με νεκροφόρα και όχι με φορτηγά που μεταφέρουν τους νεκρούς σε στίβες. Επιπλέον αυτού, η μεταφορά σορού με φορτηγό απαγορεύεται και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αδυναμίας εξόδου από τη χώρα στα Ελληνικά σύνορα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ταλαιπωρία της κάθε οικογένειας.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΜΟΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ 

*** Η τέλεση εξόδιου ακολουθίας, μπορεί να γίνει αν το επιθυμείτε και ομοίως σε πολύ προσιτές τιμές. Το κόστος της θρησκευτικής τελετής υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Να αναφέρουμε ενδεικτικά ακόμη, ότι μπορούμε να αναλάβουμε την αποτέφρωση και με συνεργαζόμενα κρεματόρια της Γερμανίας. Το κόστος προσδιορίζεται ανά περίπτωση.

Σόφια

Αποτέφρωση των οστών

Εκτός της αποτέφρωσης σορού, δύναται να γίνει και αποτέφρωση σε οστά, η οποία πραγματοποιείται ομοίως στη Σόφια της Βουλγαρίας ή στο Ελληνικό Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) στη Ριτσώνα. Η τιμή για την αποτέφρωση των οστών διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνείστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση ή περισσότερες πληροφορίες.